Γιατί εμάς ;

Τα όνειρα όλων μας για τη δημιουργία μίας νέας εταιρείας στο χώρο του ραδιοταξί η οποία θα έβαζε την αγορά σε νέους δρόμους, σύγχρονους, ευρωπαϊκούς και με μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, είναι ήδη πραγματικότητα....

button-giati-emas

Ειδήσεις

24 ώρες ενημέρωση

Η υπηρεσία αυτή, σας δίνει την δυνατότητα να ενημερώνεστε από έγκυρες πηγές ειδησεογραφικού υλικού (Media), προκειμένου να εξυπηρετεί τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας.

περισσότερα

Είσοδος Μέλους

Περιοχή μελών

Για να δείτε αυτά που αφορούν τα μέλη μας (επιλεγμένες ανακοινώσεις) και να χρησιμοποιήσετε το νέο μας σύστημα Live Chat θα πρέπει να εγγραφείτε σαν μέλος στην κοινότητα της ιστοσελίδας μας.

περισσότερα

Τώρα πιο ανανεωμένη και εύχρηστη. Δημιουργήσαμε μία ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή για συσκευές Iphone (App Store) και Android (Google play) για να βρίσκεται ΕΥΚΟΛΑ και ΠΑΝΤΑ ένα ταξί.

περισσότερα

Υπηρεσίες

Χιλιάδες Έλληνες επιλέγουν καθημερινά τον ΑΣΤΕΡΑ

Η οικογένεια του ραδιοταξί «ΑΣΤΕΡΑΣ», από το 1997 έως σήμερα, μεγάλωσε σε εμπειρίες, γνώσεις και μέλη. Σημαντική ημερομηνία για εμάς, η 1η Ιανουαρίου 2003, όταν ο «ΑΣΤΕΡΑΣ» ανοίγει το δεύτερό του κέντρο, για να εξυπηρετήσει και τους πελάτες μας στα νότια προάστια. Σήμερα, λοιπόν, ο «ΑΣΤΕΡΑΣ» αριθμεί περισσότερα από 700 μέλη (αυξάνονται καθημερινά), ικανά και πρόθυμα να εξυπηρετήσουν κάθε σας ανάγκη και επιθυμία ανά πάσα στιγμή 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

 • Comp Star

  Η νέα υπηρεσία μας.
 • Μεταφορά VIP

  Πολυτελής μεταφορά.
 • Ξενοδοχεία

  Μεταφορά από και προς τα ξενοδοχεία
 • Tour

  Greece
 • Αεροδρόμια

  Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο
 • Λιμάνια

  Μεταφορά από και προς το λιμάνι
 • Μεταφορά Παιδιών

  Μεταφορά με συνέπεια και ασφάλεια
 • On Line Booking

  Κλείσε τώρα το ραντεβού σου χωρίς καθυστέρηση

Πως μπορώ να γίνω μέλος

Οδηγίες Εγγραφής Μέλους

Επισημαίνεται εξ αρχής ότι σαν Μέλη στην Κοινότητα της Ιστοσελίδας γίνονται δεκτοί μόνο τα Μέλη και οι Συνεργαζόμενοι του Ράδιο Ταξί ΑΣΤΕΡΑΣ.

Αρχικά στην ιστοσελίδα θα μπείτε σαν επισκέπτες. Έτσι θα μπορείτε να δείτε μόνο ότι θα βλέπει όποιος επισκέπτης μπαίνει (σκόπιμα ή τυχαία). Για να δείτε αυτά που αφορούν τα μέλη (προσωπικά στοιχεία μελών, τηλέφωνα, επιλεγμένες ανακοινώσεις κ.λ.π.), θα πρέπει να εγγραφείτε σαν Μέλος στην Κοινότητα της Ιστοσελίδας.

Διαδικασία εγγραφής

Επιλέγετε "Περισσότερα" από την περιοχή ¨Είσοδος Μέλους" που βρίσκεται παραπάνω.

Εάν είστε ήδη μέλος συμπληρώνεται τα στοιχεία σας στην δεξιά στήλη και κάνετε σύνδεση.

Εάν θέλετε να εγγραφείτε κάντε κλικ στην "Δημιουργία Λογαριασμού" που βρίσκεται στην δεξιά στήλη κάτω από το login.

Έπειτα συμπληρώνετε τα στοιχεία που ζητούνται από την φόρμα αίτησης εγγραφής που εμφανίζεται. Εδώ επισημαίνεται ότι :

 • Δεν είναι όλα τα στοιχεία υποχρεωτικά.
 • Δίπλα από κάθε στοιχείο εμφανίζεται ένα σύμβολο που επεξηγείτε σε υπόμνημα και υποδηλώνει την ιδιότητα του στοιχείου αυτού (αν είναι ή όχι υποχρεωτικό).

Υποβολή της αίτησης εγγραφής

Πριν υποβάλλεται την αίτηση εγγραφής, θα πρέπει προηγουμένως να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης, οι οποίες παρουσιάζονται παρακάτω.

Μόλις υποβάλλεται την αίτηση, αυτή καταχωρείται στο σύστημα, ώστε να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας. Λαμβάνεται αμέσως email που σας ενημερώνει σχετικά με την αίτηση.

Όροι χρήσης

Σχετικά με τους όρους:

 • Οι όροι αυτοί έχουν εγκριθεί από το προεδρείο του Δ.Σ. και θα παρουσιαστούν σύντομα. Για οποιαδήποτε διόρθωση θεωρείτε ότι πρέπει να γίνει (ή ακόμη και για προτάσεις βελτίωσης ή οποιαδήποτε άλλη παρατήρηση), θα πρέπει να στείλετε σχετικό μήνυμα, χρησιμοποιώντας την "Φόρμα Επικοινωνίας".

Με την ενεργοποίηση του λογαριασμού ενημερώνεστε στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση με σχετικό μήνυμα.

Από την στιγμή που θα ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας μπορείτε οποτεδήποτε να συνδεθείτε σαν μέλος εισάγοντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας στην "Είσοδο Μέλους".

Λύστε τις απορίες σας

Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας:

Διεύθυνση: Μαιάνδρου 83 - Ν. Φιλαδέλφεια
Τηλέφωνο: 18288

f2g 
6939 218288
q 
6938 718288
vodafone 
6939 118288
whatsup 
6938 818288

Παρακαλώ, εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνδέεται με το λογαριασμό σας. Το όνομα χρήστη θα αποσταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουμε καταχωρημένη.

Εγκαίνια - 20 Χρόνια Ράδιο Ταξί Αστέρας

Mobile Application: "Asteras Taxi"

Τώρα στον "ΑΣΤΕΡΑ" δημιουργήσαμε μία ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή για συσκευές Iphone (App Store) και Android (Google play) για να βρίσκεται ΕΥΚΟΛΑ και ΠΑΝΤΑ ένα ταξί. Πώς λειτουργεί? Σας εντοπίζει σας στέλνει ΔΩΡΕΑΝ το ραδιοταξί κι εσείς χρεώνεστε ΜΟΝΟ ότι γράψει το ταξίμετρο. Ραδιοταξί "ΑΣΤΕΡΑΣ"...πάντα κοντά σας

             

Διάφορες Πληροφορίες!

Αναφέρετε το τυχόν πρόβλημα που σας παρουσιάζεται (λειτουργικότητας, πρόσβασης, εμφάνισης κλπ.) ή κάποιο λάθος που εντοπίσατε ή ζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας!

Απορία; Μην διστάσετε!

Διεύθυνση: Μαιάνδρου 83 -
Ν. Φιλαδέλφεια - Τ.Κ. 143 41
Τηλέφωνο: 18288
Email: info@asteras1.gr

Κράτηση Online

Για οποιαδήποτε ακύρωση ραντεβού ή αλλαγή ώρας πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας Κέντρο τουλάχιστον 30΄ λεπτά νωρίτερα. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θα ήταν χρήσιμη σε μας.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Copyright © 2018 Ραδιοταξί "ΑΣΤΕΡΑΣ".
All rights reserved.
Σχεδιασμός Ιστοσελίδων από την

logo applebite.gr

Compare Products

To compare with other products, close this box and click on "Compare" button of other product.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. δείτε περισσότερα...