Είσοδος Μέλους

727049

Παρακαλούμε πολύ πριν γίνεται μέλος διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες εγγραφής και εισόδου μελών για

να μην αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα στην πορεία της διαδικασίας καθώς και τους όρους χρήσης της

περιοχής αυτής.

Επισημαίνεται εξ αρχής ότι σαν Μέλη στην Κοινότητα της Ιστοσελίδας γίνονται δεκτοί μόνο τα

Μέλη και οι Συνεργαζόμενοι του Ράδιο Ταξί ΑΣΤΕΡΑΣ.

 

Εφαρμογή "Asteras Taxi"

Τώρα στον "ΑΣΤΕΡΑ" δημιουργήσαμε μία ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή για συσκευές Iphone (App Store) και Android (Google play) για να βρίσκεται ΕΥΚΟΛΑ και ΠΑΝΤΑ ένα ταξί. Για να κατεβάσετε την εφαρμογή επιλέξτε παρακάτω την συσκευή την οποία διαθέτετε.

appstore                   getitongoogleplay

Είσοδος Μέλους

Παρακαλούμε πληκτρολογήστε τα στοιχεία σας παρακάτω.

Οδηγίες Εγγραφής Μέλους

Επισημαίνεται εξ αρχής ότι σαν Μέλη στην Κοινότητα της Ιστοσελίδας γίνονται δεκτοί μόνο τα Μέλη και οι Συνεργαζόμενοι του Ράδιο Ταξί ΑΣΤΕΡΑΣ.

Αρχικά στην ιστοσελίδα θα μπείτε σαν επισκέπτες. Έτσι θα μπορείτε να δείτε μόνο ότι θα βλέπει όποιος επισκέπτης μπαίνει (σκόπιμα ή τυχαία). Για να δείτε αυτά που αφορούν τα μέλη (προσωπικά στοιχεία μελών, τηλέφωνα, επιλεγμένες ανακοινώσεις κ.λ.π.), θα πρέπει να εγγραφείτε σαν Μέλος στην Κοινότητα της Ιστοσελίδας.

Διαδικασία εγγραφής

Επιλέγετε "Εγγραφή" από το παράθυρο της δεξιάς στήλης με τον τίτλο "Είσοδος Μελών ".

Συμπληρώνετε τα στοιχεία που ζητούνται από την φόρμα αίτησης εγγραφής που εμφανίζεται. Εδώ επισημαίνεται ότι :

  • Δεν είναι όλα τα στοιχεία υποχρεωτικά.
  • Δίπλα από κάθε στοιχείο εμφανίζεται ένα σύμβολο που επεξηγείτε σε υπόμνημα και υποδηλώνει την ιδιότητα του στοιχείου αυτού (αν είναι ή όχι υποχρεωτικό, αν θα εμφανίζεται ή όχι σε άλλα μέλη που θα ζητούν στοιχεία συναδέλφων κ.λ.π.). Έτσι, κατά την συμπλήρωση των στοιχείων σας θα πρέπει να λάβετε υπ' όψιν ότι κάποια από τα στοιχεία αυτά θα εμφανίζονται στο λεγόμενο "προφίλ" σας....περισσότερα

Υποβολή της αίτησης εγγραφής

Πριν υποβάλλετε την αίτηση εγγραφής, θα πρέπει προηγουμένως να αποδεχθείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης, κάνοντας "κλικ" στο κουτάκι πριν από την φράση "Αποδοχή όρων και προϋποθέσεων χρήσης" (αλλιώς η αίτηση απορρίπτεται αυτόματα από το σύστημα).

Μόλις υποβάλλετε την αίτηση, αυτή καταχωρείται στο σύστημα και αναμένει την έγκρισή της, ώστε να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας. Αυτό θα γίνει μόλις κάποιος από την ομάδα διαχείρισης επισημάνει την αίτηση, διασταυρώσει τα στοιχεία της και κατόπιν προβεί στην ενεργοποίηση του λογαριασμού. Ο έλεγχος αυτός εκ μέρους των διαχειριστών μπορεί να μην είναι άμεσος (δηλ. την στιγμή που υποβάλλετε την αίτηση) είναι όμως τουλάχιστον ημερήσιος. Άρα η έγκριση αίτησης μπορεί να γίνει άμεσα ή το αργότερο εντός του επόμενου 24ώρου.

Όροι χρήσης

Σχετικά με τους όρους:

  • Για να τους δείτε, κάνετε "κλικ" δεξιότερα και επάνω στις λέξεις "Όροι και προϋποθέσεις χρήσης", οπότε θα εμφανιστεί σε παράθυρο το σχετικό κείμενο.
  • Το κείμενο αυτό μπορείτε προς το παρόν να το δείτε και από την αρχική σελίδα επιλέγοντας τον τίτλο "Όροι και προϋποθέσεις χρήσης".
  • Οι όροι αυτοί έχουν εγκριθεί από το προεδρείο του Δ.Σ. Για οποιαδήποτε διόρθωση θεωρείτε ότι πρέπει να γίνει (ή ακόμη και για προτάσεις βελτίωσης ή οποιαδήποτε άλλη παρατήρηση), θα πρέπει να στείλετε σχετικό μήνυμα, χρησιμοποιώντας την επιλογή "Επικοινωνία" από την Αρχική Σελίδα.

Λύστε τις απορίες σας

Με την ενεργοποίηση του λογαριασμού ενημερώνεστε στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση με σχετικό μήνυμα.

Από την στιγμή που θα ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας μπορείτε οποτεδήποτε να συνδεθείτε σαν μέλος εισάγοντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας στην "Είσοδο Μελών".

Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας:

  • 18288
  • F2G: 6939 218288
  • VOD: 6939 118288
  • Q: 6938 718288
  • WHATS UP: 6938 818288

Διάφορες Πληροφορίες!

Αναφέρετε το τυχόν πρόβλημα που σας παρουσιάζεται (λειτουργικότητας, πρόσβασης, εμφάνισης κλπ.) ή κάποιο λάθος που εντοπίσατε ή ζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας!

Απορία; Μην διστάσετε!

Διεύθυνση: Μαιάνδρου 83 -
Ν. Φιλαδέλφεια - Τ.Κ. 143 41
Τηλέφωνο: 18288
Email: info@asteras1.gr

Κράτηση Online

Για οποιαδήποτε ακύρωση ραντεβού ή αλλαγή ώρας πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας Κέντρο τουλάχιστον 30΄ λεπτά νωρίτερα. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θα ήταν χρήσιμη σε μας.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Copyright © 2018 Ραδιοταξί "ΑΣΤΕΡΑΣ".
All rights reserved.
Σχεδιασμός Ιστοσελίδων από την

logo applebite.gr

Compare Products

To compare with other products, close this box and click on "Compare" button of other product.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. δείτε περισσότερα...