Παραλαβή από Αεροδρόμια, Λιμάνια, Σταθμούς, Λεωφορεία και Κτελ

image limania

Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί με μεγάλη άνεση και ευθύνη να παραλάβει εσάς ή κάποιον καλεσμένο σας από το αεροδρόμιο, τα λιμάνια Πειραιά-Ραφήνας, σιδηροδρομικό σταθμό ή σταθμό ΚΤΕΛ, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθείτε καθόλου για την εύρεση κάποιου ταξί ή μέσου μαζικής μεταφοράς.

Με συνέπεια στην ώρα του ραντεβού.

Με ένα σας τηλέφωνο και δίνοντας μας τα στοιχεία άφιξης σας ή των δικών σας ανθρώπων , μπορούμε να σας πάμε και να σας παραλάβουμε από οποιοδήποτε σημείο, επώνυμα και χωρίς περαιτέρω αναμονή και ταλαιπωρία.

Η διαδικασία αυτή είναι πολύ απλή και γρήγορη για εμάς, άνετη και ασφαλής για εσάς ή τον καλεσμένο σας.

Εφαρμογή "Asteras Taxi"

Τώρα στον "ΑΣΤΕΡΑ" δημιουργήσαμε μία ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή για συσκευές Iphone (App Store) και Android (Google play) για να βρίσκεται ΕΥΚΟΛΑ και ΠΑΝΤΑ ένα ταξί. Για να κατεβάσετε την εφαρμογή επιλέξτε παρακάτω την συσκευή την οποία διαθέτετε.

appstore                   getitongoogleplay

Είσοδος Μέλους

Παρακαλούμε πληκτρολογήστε τα στοιχεία σας παρακάτω.

Διάφορες Πληροφορίες!

Αναφέρετε το τυχόν πρόβλημα που σας παρουσιάζεται (λειτουργικότητας, πρόσβασης, εμφάνισης κλπ.) ή κάποιο λάθος που εντοπίσατε ή ζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας!

Απορία; Μην διστάσετε!

Διεύθυνση: Μαιάνδρου 83 -
Ν. Φιλαδέλφεια - Τ.Κ. 143 41
Τηλέφωνο: 18288
Email: info@asteras1.gr

Κράτηση Online

Για οποιαδήποτε ακύρωση ραντεβού ή αλλαγή ώρας πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας Κέντρο τουλάχιστον 30΄ λεπτά νωρίτερα. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θα ήταν χρήσιμη σε μας.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Copyright © 2018 Ραδιοταξί "ΑΣΤΕΡΑΣ".
All rights reserved.
Σχεδιασμός Ιστοσελίδων από την

logo applebite.gr

Compare Products

To compare with other products, close this box and click on "Compare" button of other product.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. δείτε περισσότερα...