Ραντεβού

phone call girlΚαλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο, οι έμπειρες και ευγενικές τηλεφωνήτριες μας θα σας εξυπηρετήσουν με ευγένεια και σεβασμό και θα δεσμεύσουν ραντεβού για εσάς ή για τους δικούς σας ανθρώπους. Ο «ΑΣΤΕΡΑΣ» είναι σε θέση να σας προσφέρει μια σειρά από τύπους ραντεβού που θα καλύψουν της ανάγκες σας.

1. Το κλασσικό ραντεβού: Σε αυτό του τύπου το ραντεβού μπορείτε να δεσμεύσετε για την ίδια ημέρα ή μια από της επόμενες ημέρες όχημα για οποιοδήποτε προορισμό της Ευρώπης.

2. Το Εβδομαδιαίο Ραντεβού: Το εβδομαδιαίο ραντεβού απευθύνετε σε ανθρώπους που έχουν δεδομένα συγκεκριμένους προορισμούς μερικές ημέρες την εβδομάδα (ή και όλες της ημέρες) και δεν θέλουν να καλούν καθημερινά στο τηλεφωνικό μας κέντρο. Έτσι κλείνοντας αυτού του τύπου το ραντεβού πρέπει απλά να καλούν 1 φορά κάθε εβδομάδα για να ανανεώσουν το ραντεβού τους και για την ερχόμενη εβδομάδα εάν το επιθυμούν.

3. Το Μηνιαίο ραντεβού: Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο με το εβδομαδιαίο με μονή διαφορά ότι καλείτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο μόνο 1 φορά το μήνα για να ανανεώσετε το ραντεβού σας και για τον επόμενο μήνα.

Σε κάθε περίπτωση εάν σας τύχει κάτι και θέλετε να ακυρώσετε το ραντεβού σας είναι εφικτό καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο μας τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την καθορισμένη ώρα του ραντεβού σας.

Μερικά πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζετε ακόμα είναι:

- ότι τηλεφωνικό μας κέντρο θα σας ενημερώνει κάθε φορά τηλεφωνικά ή με γραπτό μήνυμα στο κινητό σας ότι το όχημα είναι στην διεύθυνση που ζητήσατε.

- Πριν μπείτε στο όχημα σιγουρευτείτε ότι έχει στης πόρτες το σήμα του Αστέρα.

- Σε δρόμους που είναι ανέφικτη η στάση του οχήματος για να σας περιμένει είναι κατανοητό ότι το όχημα θα κάνει κύκλους έως ότου επιβιβαστείτε. Οπότε μην ανησυχήσετε εάν δεν το δείτε παρόλο που σας έχει ενημερώσει το τηλεφωνικό μας κέντρο. Σύντομα θα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο και θα είναι κοντά σας!

Για περισσότερες απορίες μην διστάσετε να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο.

Εφαρμογή "Asteras Taxi"

Τώρα στον "ΑΣΤΕΡΑ" δημιουργήσαμε μία ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή για συσκευές Iphone (App Store) και Android (Google play) για να βρίσκεται ΕΥΚΟΛΑ και ΠΑΝΤΑ ένα ταξί. Για να κατεβάσετε την εφαρμογή επιλέξτε παρακάτω την συσκευή την οποία διαθέτετε.

appstore                   getitongoogleplay

Είσοδος Μέλους

Παρακαλούμε πληκτρολογήστε τα στοιχεία σας παρακάτω.

Διάφορες Πληροφορίες!

Αναφέρετε το τυχόν πρόβλημα που σας παρουσιάζεται (λειτουργικότητας, πρόσβασης, εμφάνισης κλπ.) ή κάποιο λάθος που εντοπίσατε ή ζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας!

Απορία; Μην διστάσετε!

Διεύθυνση: Μαιάνδρου 83 -
Ν. Φιλαδέλφεια - Τ.Κ. 143 41
Τηλέφωνο: 18288
Email: info@asteras1.gr

Κράτηση Online

Για οποιαδήποτε ακύρωση ραντεβού ή αλλαγή ώρας πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας Κέντρο τουλάχιστον 30΄ λεπτά νωρίτερα. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θα ήταν χρήσιμη σε μας.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Copyright © 2018 Ραδιοταξί "ΑΣΤΕΡΑΣ".
All rights reserved.
Σχεδιασμός Ιστοσελίδων από την

logo applebite.gr

Compare Products

To compare with other products, close this box and click on "Compare" button of other product.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. δείτε περισσότερα...