Ο Πρόεδρος

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Στις 30 Νοεμβρίου 1997 ένα καινούριο ράδιο-ταξί εμφανίστηκε δυναμικά στο προσκήνιο, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, καθώς και την αναβάθμιση και οργάνωση του κλάδου.

Στην πορεία του έως σήμερα, ο «ΑΣΤΕΡΑΣ», υλοποιώντας τις αρχικές υποσχέσεις, έχει πλασαριστεί στην κορυφή, προσφέροντας αξιόλογες υπηρεσίες, με επαγγελματίες οδηγούς –όλοι τους αξιόλογοι συνάδελφοι-και καθαρά, καινούρια οχήματα.


Με τα υπερσύγχρονα τηλεφωνικά του κέντρα
1. Κεντρικό: 18288 (Με αστική χρέωση),
2. Βόρεια Προάστια: 210 6144000,
3. Πειραιάς: 210 4922200
4. Ηλιούπολη: 210 9711611

Ο «ΑΣΤΕΡΑΣ» εξυπηρετεί περίπου 240.000 διαδρομές μηνιαίως από το τηλεφωνίκο του κέντρο.

Αναλαμβάνει με υπευθυνότητα μεταφορές ασυνόδευτων, εταιρείες και ειδικές διαδρομές.

Επιπλέον, προσπαθώντας για ένα καλύτερο αύριο στο συνεταιρισμό μας και στον κλάδο μας, υποσχόμαστε καλύτερες συνθήκες εργασίας για τα παιδιά μας.

Ως εμπνευστής, ιδρυτής και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του «ΑΣΤΕΡΑ», έχοντας εικοσαετή πείρα και προσφορά στον χώρο των ράδιο-ταξί, προσωπικά υπόσχομαι, όπως και οι συνεργάτες μου, μέλη του Δ.Σ., ακόμη καλύτερες και πληρέστερες υπηρεσίες για τους παλιούς και τους νέους πελάτες μας.

Σας ευχαριστούμε όλοι για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε με τα αυτοκίνητά μας.Με εκτίμηση,
Γιώργος Σπυρόπουλος
Πρόεδρος Δ.Σ.

Εφαρμογή "Asteras Taxi"

Τώρα στον "ΑΣΤΕΡΑ" δημιουργήσαμε μία ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή για συσκευές Iphone (App Store) και Android (Google play) για να βρίσκεται ΕΥΚΟΛΑ και ΠΑΝΤΑ ένα ταξί. Για να κατεβάσετε την εφαρμογή επιλέξτε παρακάτω την συσκευή την οποία διαθέτετε.

appstore                   getitongoogleplay

Είσοδος Μέλους

Παρακαλούμε πληκτρολογήστε τα στοιχεία σας παρακάτω.

Διάφορες Πληροφορίες!

Αναφέρετε το τυχόν πρόβλημα που σας παρουσιάζεται (λειτουργικότητας, πρόσβασης, εμφάνισης κλπ.) ή κάποιο λάθος που εντοπίσατε ή ζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας!

Απορία; Μην διστάσετε!

Διεύθυνση: Μαιάνδρου 83 -
Ν. Φιλαδέλφεια - Τ.Κ. 143 41
Τηλέφωνο: 18288
Email: info@asteras1.gr

Κράτηση Online

Για οποιαδήποτε ακύρωση ραντεβού ή αλλαγή ώρας πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας Κέντρο τουλάχιστον 30΄ λεπτά νωρίτερα. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θα ήταν χρήσιμη σε μας.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Copyright © 2018 Ραδιοταξί "ΑΣΤΕΡΑΣ".
All rights reserved.
Σχεδιασμός Ιστοσελίδων από την

logo applebite.gr

Compare Products

To compare with other products, close this box and click on "Compare" button of other product.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. δείτε περισσότερα...