Ραντεβού

Online Booking Taxi

Ενημερώνουμε το επιβατικό μας κοινό ότι, από Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 και ώρα 06:00 πμ, αλλάζει η χρέωση των ραντεβού από το ραδιοδίκτυό μας.
Όλα τα ραντεβού, πλην αυτών που θα είναι από και προς το Αεροδρόμιο θα επιβαρύνονται με επικόμιστρο 2,00 ευρώ και η ελάχιστη χρέωση στα ραντεβού ανέρχεται στα 7,00 ευρώ.
Σας Ευχαριστούμε θερμά.

Καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο, οι έμπειρες και ευγενικές τηλεφωνήτριες μας θα σας εξυπηρετήσουν με ευγένεια και σεβασμό και θα δεσμεύσουν ραντεβού για εσάς ή για τους δικούς σας ανθρώπους. Ο «ΑΣΤΕΡΑΣ» είναι σε θέση να σας προσφέρει μια σειρά από τύπους ραντεβού που θα καλύψουν της ανάγκες σας.

1. Το κλασσικό ραντεβού: Σε αυτό του τύπου το ραντεβού μπορείτε να δεσμεύσετε για την ίδια ημέρα ή μια από της επόμενες ημέρες όχημα για οποιοδήποτε προορισμό της Ευρώπης.

2. Το Εβδομαδιαίο Ραντεβού: Το εβδομαδιαίο ραντεβού απευθύνετε σε ανθρώπους που έχουν δεδομένα συγκεκριμένους προορισμούς μερικές ημέρες την εβδομάδα (ή και όλες της ημέρες) και δεν θέλουν να καλούν καθημερινά στο τηλεφωνικό μας κέντρο. Έτσι κλείνοντας αυτού του τύπου το ραντεβού πρέπει απλά να καλούν 1 φορά κάθε εβδομάδα για να ανανεώσουν το ραντεβού τους και για την ερχόμενη εβδομάδα εάν το επιθυμούν.

3. Το Μηνιαίο ραντεβού: Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο με το εβδομαδιαίο με μονή διαφορά ότι καλείτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο μόνο 1 φορά το μήνα για να ανανεώσετε το ραντεβού σας και για τον επόμενο μήνα.

Σε κάθε περίπτωση εάν σας τύχει κάτι και θέλετε να ακυρώσετε το ραντεβού σας είναι εφικτό καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο μας τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την καθορισμένη ώρα του ραντεβού σας.

Μερικά πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζετε ακόμα είναι:

– ότι τηλεφωνικό μας κέντρο θα σας ενημερώνει κάθε φορά τηλεφωνικά ή με γραπτό μήνυμα στο κινητό σας ότι το όχημα είναι στην διεύθυνση που ζητήσατε.

– Πριν μπείτε στο όχημα σιγουρευτείτε ότι έχει στης πόρτες το σήμα του Αστέρα.

– Σε δρόμους που είναι ανέφικτη η στάση του οχήματος για να σας περιμένει είναι κατανοητό ότι το όχημα θα κάνει κύκλους έως ότου επιβιβαστείτε. Οπότε μην ανησυχήσετε εάν δεν το δείτε παρόλο που σας έχει ενημερώσει το τηλεφωνικό μας κέντρο. Σύντομα θα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο και θα είναι κοντά σας!

Για περισσότερες απορίες μην διστάσετε να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο.

Φόρμα Κράτησης Online

  Πληροφορίες Κράτησης

  Για οποιαδήποτε ακύρωση ραντεβού ή αλλαγή ώρας πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας Κέντρο τουλάχιστον 30΄ λεπτά νωρίτερα. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με την online κράτηση σας θα ήταν χρήσιμη για μας. Οδηγίες κράτησης θα βρείτε παρακάτω.

  Οδηγίες Κράτησης

  Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία online κράτησης, θα σας σταλεί email επιβεβαίωσης από το Ράδιο Ταξί Αστέρας προκειμένου την επιβίβασή σας.

  Προσοχή!!
  Παρακαλούμε για την άμεση, σωστή και ομαλή εξυπηρέτησή σας πριν την αποστολή της κράτησής σας επιβεβαιώστε ξανά ότι τα στοιχεία που έχετε πληκτρολογήσει είναι τα σωστά. Για οποιαδήποτε βοήθεια είμαστε στην διάθεσή σας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προτίμησή σας.

  0000

  Τηλ. κλήσεις την ημέρα

  000

  Συνεργαζόμενες Εταιρείες

  000

  Οχήματα Ταξί

  00

  Χρόνια Εξυπηρέτησης

  Κάντε τώρα online κράτηση για άμεση επιβίβαση
  ή για προκαθορισμένο ραντεβού
  .

  Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία online κράτησης, θα σας σταλεί email επιβεβαίωσης
  από το Ράδιο Ταξί Αστέρας προκειμένου την επιβίβασή σας.

  Για οποιαδήποτε ακύρωση ραντεβού ή αλλαγή ώρας πρέπει οπωσδήποτε να
  επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο τουλάχιστον 30΄ λεπτά νωρίτερα.
  Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θα ήταν χρήσιμη σε μας.

  Τηλ. Επικοινωνίας:

  210 61 44 000
  18288

  Διεύθυνση:

  Μαιάνδρου 83
  Ν. Φιλαδέλφεια

  Ωράριο Λειτουργίας:

  Δευτέρα – Κυριακή
  24 ώρες – 365 ημέρες